• Fiksa

Lekestue til barna

Min aller største drøm som liten jente var å få et lekehus ute i hagen. En plass som bare var min, og der jeg kunne ta med venner og dukker til lek og moro. Noe lekehus fikk jeg aldri, men drømmen om den er fortsatt der....


Å bygge lekehus på 80-tallet krevde en snekkerpappa. En som ikke bare kunne snekre, men også planlegge konstruksjonen fra bunn av. I dag derimot finnes det en rekke fantastisk flotte byggesett på markedet i alle mulige design. Å finne noe som ikke bare får poden til å juble men som også passer med familieboligens design, er definitivt mulig. Bare se på disse lekre lekestuene som kommer som byggesett levert på døren:Nå som våren setter inn er det en perfekt tid for å sette opp lekehus i hagen, og Fiksa kan gjøre jobben for deg. Helt fra å klargjøre fundamentet til å levere ferdigmalt hus - eller så kan du gjøre deler av jobben selv.


Veien til mål:


  1. Bestill byggesett online og få levert på døren, eller sjekk utvalget på byggevarehus nær deg. Hvis du klikker på bildene over kommer du rett til nettbutikk. Prisene på disse husene ligger på 7-17 tusen kroner.

  2. Husk å bestille takbekledning også. Dette følger ikke med noen av settene. Gjøres enkelt som tilvalg når du bestiller i nettbutikk.

  3. Bestill fikser til dato du vet at byggesettet er på plass hos deg! Nettbutikkene angir dato for leveranse, men vi anbefaler at du legger inn litt margin. Med Fiksa får du alltid fagfolk med garanti!

  4. Finn ut hvor huset skal stå, og planer grunnen ved behov. Våre fiksere kan gjøre dette arbeidet om du ønsker det!

  5. Fikser kommer til deg til avtalt tid, og setter opp lekehuset. Du kan gjøre andre ting!

  6. Mal huset i ønskede farger (eller få Fiksa til å gjøre den jobben også).

  7. Innred huset sammen med barna.

  8. Leken (og overnattingsfestene) starter!


I vår kan drømmen om et lekehus bli virkelig! Å sette opp et lekehus tar fra 8 timer - avhengig av modell, og om Fiksa også skal male huset for deg. Er du handy og har tid selv, kan du jo gjøre jobben selv.


Last ned Fiksa-appen i dag for å bestille, eller bestill direkte fra hjemmesiden. Du kan også benytte chatfunksjonen på Facebook eller hjemmeside hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å fikse for deg!111 visninger0 kommentarer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt 

© 2020 - Bate boligbyggelag