• Fiksa

Ikke glem utvendig vask av huset!

Å vaske innendørs gjør vi alle regelmessig, men har du tenkt på at også selve huset utvendig skal vaskes? Med årlig fasadevask sparer du penger på vedlikehold


Når våren kommer er det på tide å finne frem hageslangen og såpe for å vaske huset utvendig. Høytrykkspyler bør du droppe, for ved feil bruk kan du fort ødelegge både maling og treverk og ende opp med dyre ekstrautgifter.


Huset bør vaskes årlig, forteller Vi i villa. På den måten fjerner du soppsporer og skit som tærer på malingen. Gradestokken bør være 5 grader eller mer før du går i gang, så sjekk værmeldingene. Regnvær derimot er det perfekte vaskevær, så ikke la dråper fra himmelen hindre deg i arbeidet. Og når du er i gang med fasadevasken, kan du jo gi vinduene et puss med det samme.


Hus med flere etasjer kan det være vanskelig å vaske, så husk på å sikre deg godt og bruk rett utstyr.


Eller så kan du la Fiksa gjøre jobben for deg! For en fast pris på 6990,- sender vi to personer som vasker alle vegger og vinduer utvendig i fire timer. Per ekstra time koster 1250,-. Vi sørger for et glitrende rent resultat, og har alt ødvendig utstyr for å komme til på de vanskeligste plasser.

Last ned Fiksa-appen i dag for å bestille, eller bestill direkte fra hjemmesiden. Du kan også benytte chatfunksjonen på Facebook eller hjemmeside hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å fikse for deg!
54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Meld deg på nyhetsbrevet vårt 

© 2020 - Bate boligbyggelag