• Fiksa

Glasstak over døren

Norge er ikke akkurat verdens tørreste land, og et entrétak over døren beskytter mot vær og vind. Det finnes masse lekre modeller i glass på markedet!


Hva ønsker du deg? Klart glass, frostet glass eller hardplast? Noe som kun dekker døråpningen, eller et tak som beskytter hele altanen? Et hypermoderne design, eller noe som er mer klassisk? Med integrerte lyslister, eller uten?


Det finnes flere leverandører på markedet som du kan bestille entrétak hos, og de finnes i alle størrelser og for de fleste lommebøker. Prisen starter på en drøy tusenlapp for de enkleste modellene, og går oppover til rundt titusen for de største modellene av designtak.


Se på bildene her for litt inspirasjon. Hvert bilde er lenket direkte til nettbutikker der entrétak kan bestilles. Hvis du ønsker deg entrétak hjemme hos deg men trenger hjelp til å sette det opp, så husk at Fiksa kan hjelpe.


Veien til mål:


  1. Bestill entrétak online og få levert på døren. Hvis du klikker på bildene over kommer du rett til nettbutikk, og prisene starter på ca 1.000 kroner.

  2. Husk på å også bestille de nødvendige skruer for å feste i din husvegg (tre vs mur).

  3. Bestill fikser til dato du vet at entrétaket er på plass hjemme hos deg! Nettbutikkene angir dato for leveranse, men vi anbefaler at du legger inn litt margin. Med Fiksa får du alltid fagfolk med garanti!

  4. Fikser kommer til deg til avtalt tid, og setter opp. Du kan gjøre andre ting!


Å sette opp et entrétak tar fra xx timer - avhengig av størrelse og hvilken type husvegg du har. Mur er for eksempel mer krevende enn tre. Kontakt oss gjerne for timeanslag knyttet opp mot et konkret entrétak.


Last ned Fiksa-appen i dag for å bestille, eller bestill direkte fra hjemmesiden. Du kan også benytte chatfunksjonen på Facebook eller hjemmeside hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å fikse for deg!


213 visninger0 kommentarer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt 

© 2020 - Bate boligbyggelag