• Fiksa

Få orden i kaoset med en utebod!

Skiutstyr... Bildekk... Verktøy... Sykler... Hagemøbler... Hageputer... Uteleker... Og mye mye mer! Huset er typisk alt for lite til alle ting som skal lagres, og med en utebod kan du få orden i kaoset.


Hvor mye ekstra plass du har behov for er det kun du som vet, men utvalget av uteboder er stort og dekker de fleste behov. Både i forhold til størrelse, stil og lommebok. Kanskje er et lite vedskjul nok for deg, eller kanskje du har behov for ikke bare ett men to rom for å rydde unna? Husk at du kan bygge inntil helle 50 m2 UTEN å søke - så lenge du holder deg innenfor øvrige krev. Mer om dette her.


Se på de flotte bodene som alle finnes som byggesett her:


Hvis du har ferdigheter og tid til å sette opp boden selv, er det bare å gå i gang! Hvis ikke kan du la Fiksa gjøre jobben for deg. Helt fra å klargjøre fundamentet, til å levere ferdigmalt bygg.


Veien til mål:


  1. Bestill byggesett online og få levert på døren, eller sjekk utvalget på byggevarehus nær deg. Hvis du klikker på bildene over kommer du rett til nettbutikk. Prisene på disse bodene ligger på 6-50 tusen kroner.

  2. Husk å bestille takbekledning også. Dette følger ikke med noen av settene. Gjøres enkelt som tilvalg når du bestiller i nettbutikk.

  3. Bestill fikser til dato du vet at byggesettet er på plass hos deg! Nettbutikkene angir dato for leveranse, men vi anbefaler at du legger inn litt margin. Med Fiksa får du alltid fagfolk med garanti!

  4. Finn ut hvor boden skal stå, og planer grunnen ved behov. Våre fiksere kan gjøre dette arbeidet om du ønsker det!

  5. Fikser kommer til deg til avtalt tid, og setter opp uteboden. Du kan gjøre andre ting!

  6. Mal boden i ønskede farger (eller få Fiksa til å gjøre den jobben også).

  7. Gå fra kaos til orden raskt!


Å sette opp en utebod tar fra xx timer - avhengig av modell, og om Fiksa også skal male den for deg. Vi gjør jobben - alt eller der du har behov for hjelp!


Last ned Fiksa-appen i dag for å bestille, eller bestill direkte fra hjemmesiden. Du kan også benytte chatfunksjonen på Facebook eller hjemmeside hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å fikse for deg!


171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Meld deg på nyhetsbrevet vårt 

© 2020 - Bate boligbyggelag